Najnovije vesti

  • Poslovna logistika

    U zadnjem broju Poslovne Logistike, specijalizovanom časopisu za logistiku, vodeći tim Logistic Team Sekulić objašnjava zašto je outsourcing jedna od jako bitnih karika i sigurna vodilja ka smanj..... Opširnije
  • OUTSOURCING skladištnih operacija

    U vremenu kada je smanjenje operativnih troškova u lancu snabdevanja postalo uslov za opstanak kompanija na tržištu, prepuštanje logistićkih operacija profesionalcima predstavlja značajan korak ..... Opširnije

Anketa

Kako ste čuli za nas?
 
Carinsko skladište PDF Štampa El. pošta

Naš cilj da omogućimo našim partnerima da se usredsrede na svoju osnovnu delatnost a nama prepuste transport-distribuciju, carnsko posredovanje-špediciju, carinsko skladište i skladištnu logistiku u potpunosti se ostvaruje.

Naše javno Carinsko skladište sa preko 5000 paletnih mesta sa modernim upravnim sistemom BELWES koji pokriva potrebe skladištenja i kompletnu sledljivost robe za temperaturne režime od normalnog i hladnog lanca (2C -6C) do duboko smrznutog(-25C), preko dela za skladištenje prehambene robe i robe sa životinjiskim poreklom do hemijske robe sa mogucnošću reexporta i sa kompletnim monitoringom i svim standardima(carina, HACCP, GxP, ISO, sledljivost materijala je zagarantovana) bio je za kratko vreme dobro iskorišćen.

Moderna infrastruktura i softverski sistem omogućavaju našim klijentima slobodan i neograničen pristup svim podacima vezanim za lagerovanje i manipulacijom robom. Takodje dodatne funkcije omogućavaju remote negovanje i kontrolu svih podataka o robi koja se nalazi pod carinskim nadzorom (naziv vlasnika robe, tranposrter, vreme kada je stigla roba, broj sažete dekleracije, magacinski broj, broj koleta, naziv artikla...)!

LTS poseduje i otvereno javno carinsko skladište od 2000m2 za skladištenje vozila, prikolica i poluprikolica.

 

logo-smallCopyright © 2007 - 2011 Logistic Team Sekulic Beograd, Serbia  | Design by: WebPortal | Internet Solutions

Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima ovog web portala bez pisane saglasnosti