Najnovije vesti

Anketa

Kako ste čuli za nas?
 
Špedicija PDF Štampa El. pošta

Kompanija Logistic Team Sekulić je jasno odredila svoju misiju, to je pružanje maksimalne podrške partnerima i optimizacija procesa u lancu distribucije kako bi se pomoglo u stvaranju konkurentske prednosti na tržištu. U tom smislu i uloga službe špedicije je vrlo jasna i određena je misijom same kompanije. Služba špedicije će peruzeti sve bitne procese čime partnerima ostavljamo prostor da se fokusira na prodaju ili proizvodnju.

Naš tim pruža usluge špedicije svim našim partnerima koji skladište robu u našem logistickom centru. Time naši partneri imaju veliku prednost jer jednim telefonskim pozivom završavaju ceo lanac prilikom uvoza svoje robe i to od mesta utovara preko transporta, carine-granice, skladištenja robe preko carinskog skladišta do dristibucije iste do krajnjeg kupca preko nas jednim telefonskim pozivom.

Kontaktirajte nas i uverite se u nasu profesionalnu uslugu što potvrdjuje nas slogan "Sve na jednom mestu",

-nasi kontakt telefoni su: 011/3714-779, 3714-707 ili direktno putem e-mail-a:

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  

 

logo-smallCopyright © 2007 - 2011 Logistic Team Sekulic Beograd, Serbia  | Design by: WebPortal | Internet Solutions

Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima ovog web portala bez pisane saglasnosti