Najnovije vesti

  • Poslovna logistika

    U zadnjem broju Poslovne Logistike, specijalizovanom časopisu za logistiku, vodeći tim Logistic Team Sekulić objašnjava zašto je outsourcing jedna od jako bitnih karika i sigurna vodilja ka smanj..... Opširnije
  • OUTSOURCING skladištnih operacija

    U vremenu kada je smanjenje operativnih troškova u lancu snabdevanja postalo uslov za opstanak kompanija na tržištu, prepuštanje logistićkih operacija profesionalcima predstavlja značajan korak ..... Opširnije

Anketa

Kako ste čuli za nas?
 
Transport PDF Štampa El. pošta

Kompanija pruža usluge transporta robe kako u domaćem tako i u međunarodnom saobraćaju od bilo koje tačke u Evropi do skladišta i destinacija koje odrede naši partneri.

U svojoj floti kompanija poseduje više desetina kamiona tipa "EURO-5" i "EURO-3" marke VOLVO.

Imamo nacionalnu polisu osiguranja robe u međunarodnom transportu od više stotina hiljada dolara!

Posedujemo vise desetina CEMT licenci.

Naše uobičajene destinacije iz Srbije su za Belgiju, Holandiju, Francusku, Nemačku, Italiju, Bugarsku, Mađarsku, Makedoniju kao i za sve ostale zemlje Evropske Unije. Takođe obavljamo i transport unutar zemalja Evropske Unije.

Eskluzivni transporteri smo za Mc&Donalds-Serbia i Mc&Donalds-Makedonija. Transpoteri smo jos za Mondi-Serbia, Henkel&Merima kao i sve nase patrtnere koji skladište robu u nasem logističkom centru u Beogradu.

   
 

logo-smallCopyright © 2007 - 2011 Logistic Team Sekulic Beograd, Serbia  | Design by: WebPortal | Internet Solutions

Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima ovog web portala bez pisane saglasnosti