Najnovije vesti

  • Poslovna logistika

    U zadnjem broju Poslovne Logistike, specijalizovanom časopisu za logistiku, vodeći tim Logistic Team Sekulić objašnjava zašto je outsourcing jedna od jako bitnih karika i sigurna vodilja ka smanj..... Opširnije
  • OUTSOURCING skladištnih operacija

    U vremenu kada je smanjenje operativnih troškova u lancu snabdevanja postalo uslov za opstanak kompanija na tržištu, prepuštanje logistićkih operacija profesionalcima predstavlja značajan korak ..... Opširnije

Anketa

Kako ste čuli za nas?
 
Vesti
Najnovije vesti iz kompanije Logistic Team Sekulić

Poslovna logistika PDF Štampa El. pošta

U zadnjem broju Poslovne Logistike, specijalizovanom časopisu za logistiku, vodeći tim Logistic Team Sekulić objašnjava zašto je outsourcing jedna od jako bitnih karika i sigurna vodilja ka smanjivanju troškova što je zasigurno garant uspeha.

 
OUTSOURCING skladištnih operacija PDF Štampa El. pošta

U vremenu kada je smanjenje operativnih troškova u lancu snabdevanja postalo uslov za opstanak kompanija na tržištu, prepuštanje logistićkih operacija profesionalcima predstavlja značajan korak ka racionalnijem poslovanju.

Logistic Team Sekulić u svom centru u Ugrinovcima klijentima pruža logističku uslugu za robu svih režima skladištenja.

U zadnjem izdanju Poslovne Logistike specijalizovanom časopisu za logistiku vodeći tim LTS-a, objašnjava u čemu je LTS-va prednost i zašto se sve više privrednika odlučuje za outsourcing skladištnih operacija.

Današnji, recesijom opterećeni poslovni procesi navode svakog preduzetnika da iste preispita u domenu njihove produktivnosti tj. ekonomske efikasnosti i po izvršenoj analizi uvidi korake optimiziranja i promena.

Naša predvidjanja i pripreme za proširenjem kapaciteta izgradnjom još jednog većeg logističkog centra, zasnovana su na analizi finansijske strukture troškova u proizvodnoj ili trgovinskoj delatnosti. Prema dobijenim rezultatima, največi udeo u ukupnim troškovima pomenutih delatnosti predstavljaju troškovi logističkih procesa koji se sastoje pre svega od lagerovanja zaliha, distribucije, unutrašnjeg i spoljašnjeg transporta. Navedene činjenice nameću pitanje svakom preduzimaču do koje granice je isplativije samostalno obavljati pomenute delatnosti i snositi troškove istih(make) ili deo tog procesa u okviru jednog logističkog koncepta unajmiti na tržištu(buy).

 


logo-smallCopyright © 2007 - 2011 Logistic Team Sekulic Beograd, Serbia  | Design by: WebPortal | Internet Solutions

Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima ovog web portala bez pisane saglasnosti