Najnovije vesti

Anketa

Kako ste čuli za nas?
 
O nama PDF Štampa El. pošta

Kompanija "Logistic Team Sekulić" je nedavno završila radove na izgradnji jednog od najsavremenijih logističkih centara u regionu. Izgradnjom logistickog centra-visoko regalno skladiste od 8000 paletnih mesta je pocetak ostvarivanja nasih zacrtanih ciljeva.

Novi logistički centar je samo produžetak 18-godišnjeg uspešnog poslovanja firme "International Transport Sekulić" iz Kraljeva.

Ideja vlasnika g.Radivoja Sekulica prilikom odlučivanja na ovaj poduhvat bila je da se na Srpskom tržištu, internacionlnim kompanijama tako i domaćim kompanijama pruži kompletna logistička podrška u smislu transporta, skladištenja, skladistne logistike, špedicije i distribucije. Cilj i moto kompanije je 4P-“Pouzdan Partner-Pravi Partner”. Mi želimo da omogućimo našim partnerima kompletan focus na njihovu osnovnu delatnost bilo da je u pitanju proizvodnja ili prodaja i preuzmemo sve aktivnosti logističke podrške kako bi zajedničkim snagama postigli njihove ciljeve da omogucimo nasim partnerima da se usresrede na njihovu osnovnu delatnost i na taj nacin dosli do zadovoljnog krajnjeg potrošača. Odluku o ovakvom koraku diktirali su savremeni svetski trendovi koji govore u prilog specijalizacije kompanija.

Nasa zelja je da LTS postane jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih partnera u Srbiji u delu skladistne logistike. To postizemo svakodnevnim profesionalnim radom i pravilnim pristupima u resavanju i najsitnijih problema kao i kontinuiranim obukama i treninzima celog naseg tima. Na ovaj nacin u prilici smo svim nasim sadasnjim i buducim partnerima da ponudimo stratesko partnerstvo uz visok nivo znanja!


 

logo-smallCopyright © 2007 - 2011 Logistic Team Sekulic Beograd, Serbia  | Design by: WebPortal | Internet Solutions

Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima ovog web portala bez pisane saglasnosti