Najnovije vesti

Anketa

Kako ste čuli za nas?
 
Skladište PDF Štampa El. pošta

altskladiste za hemijsku robu Skladište je opremljeno savremenim visoko paletnim regalnim sistemom (Pal Rack) kapaciteta 8000 paletnih mesta.

Ono što ovaj centar izdvaja od ostalih i čini ga pionirom u ovom domenu su kapaciteti za:

  • Skladiste za hemikalije(750 paletnih mesta je predviđeno za Hemikalije i robu od 3, 6.1, 8 do 9. klase, sa temperaturom od 5 do 15ºC ). Ovaj deo skladista rađen je od specijalnih materijala ( kamena vuna ) kao i specijalnog poda, plafona od kamene vune i svim potrebnim tehnickim i drugim PP aparatima koje propisuje zakonska regulativa o skladištenju ove vrste robe.
  • Robu koja zahteva skladištenje i čuvanje na regulisanim temperaturama od čega 2750 paletnih mesta za temperaturni režim od 0ºC .
  • Kao i 4500 paletnih mesta sa temperaturnim režimom na -25ºC , poznatije kao minusne komore.

U okviru skladišnih usluga nudimo osnovne usluge utovara, istovara, komisioniranja-odvajanja robe, mikro komisioniranja po nalozima klijenta, pretovara ali i dodatne usluge pakovanja, prepakivanja, deklarisanja , strečovanja a sve po zahtevu partnera.

Jedna od veoma važnih usluga u današnje vreme kada je konkurencija veoma velika a kontrola troškova najbitnija u celom procesu za naše partnere radimo i kontrolu zaliha putem praćenja ukupnog ulaza robe, izlaza robe, prosečnog vremena zadržavanja tj brzinu rotacije itd preko WMS-a cija aplikacija moze biti instalirana na klijentovom serveru za daljinsko pristupanje.

Skladište ukupno raspolaže sa 18 utovarno/istovarnih rampi, gde je opterećenje po rampi do 8 tona sa expeditom, prijemno-otpremnog odeljenja.

Expeditivni deo je površine od 920 m² koji služi još za utovar i istovar robe.

Oprema za skladišnu manipulaciju je renomiranog proizvođača "Jungheinrch" a paletni regali "Nedcon" iz Holandije.

alt alt
alt alt
alt a
.

.

 

logo-smallCopyright © 2007 - 2011 Logistic Team Sekulic Beograd, Serbia  | Design by: WebPortal | Internet Solutions

Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima ovog web portala bez pisane saglasnosti